Što je grafički dizajn?

Grafički dizajn koristi vizualnu kompoziciju kako bi se riješili problemi i komunicirale ideje kroz tipografiju, slike, boju i formu. Našim višegodišnjim iskustvom možemo riješiti sve Vaše zahtjeve i uspješno prenijeti poruku koju želite. Ukoliko otvarate novo poduzeće ili želite osvježiti sadašnje vizuale Vašeg poduzeća u mogućnosti smo izraditi cijelokupni vizualni identitet za Vaše poduzeće. U mogućnosti smo Vam ponuditi i dizajn za marketing i oglašavanje, izraditi publikaciju koja Vam je potrebna ili izraditi vizuale za Vaše proizvode. Za sva pitanja ili savijete slobodno nas kontaktirajte.

Vizualni identitet

Brend je odnos između tvrtke ili organizacije i njihove publike. Vizualni identitet je način na koji organizacija komunicira svoju osobnost. Vizualni identitet su vizualni elementi nekog brenda koji služe kao lice kojim se komuniciraju neopipljive kvalitete kroz slike, oblike i boju. Pri izradi vizualnog identiteta kombiniraju se logotip s tipografijom, palete boja, slike koje predstavljaju osobnost brenda. Osim izrade samog logotipa, posjetnica i memoranduma u mogućnosti smo izraditi smjernice za korištenje i primjere vizualnog brendiranja koji se primjenjuje kroz različite medije. Korištenjem smjernica osigurava se konzistentnost kroz buduće aplikacije.

Marketinški i oglašivački dizajn

Većina grafičkog dizajna izrađuje se za marketing i oglašavanje. Kompanije ovise o uspješnom oglašavanju kako bi doprijele do željene publike.  Pri izradi dizajna surađuje se s vlasnicima, direktorima i menadžerima ili profesionalcima za marketing kako bi se izradila rješenja za marketinške strategije.  Kod nas možete izraditi:

  • Letke, brošure, razglednice, naljepnice, menije …
  • Postere, pingvine, banere ili jumbo plakate…
  • Oglase za časopise i novine, info grafike…
  • Oglase za socijalne medije, banere ili grafike, grafike za web stranice i blogove…
  • E-mail marketing predloške, PowerPoint prezentacije…

Dizajn publikacija

Publikacije su tipično duže forme kojima se ostvaruje komunikacija s željenom publikom kroz javnu distribuciju. Tradicionalno su to bili tiskani mediji kao knjige, novine, časopisi i katalozi dok danas imamo značajan porast digitalnog izdavaštva. Pri izradi publikacija usko surađujemo s izdavačima i grafičkim urednicima kako bi izradili prijelom s pažljivo odabranom tipografijom te grafikama i ilustracijama. Obratite nam se za izradu:

  • Knjiga, novina, časopisa, godišnjih izvješća, kataloga, raznih tiskanica…

Dizajn ambalaže

Većina proizvoda zahtjeva neki oblik pakiranja kako bi se pripremili za skladištenje, distribuciju i prodaju. Dizajn ambalaže može komunicirati poruku direktno kupcima pa je dizajn ambalaže bitan marketinški alat. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u dizajnu i izradi etiketa, naljepnica, privjesnica… Vrlo rado surađujemo s malim proizvođačima iz lokalne zajednice, OPG-ovima, koji se trude prezentirati svoj proizvod na lokalnom tržištu.  Možemo izraditi vizualni identitet proizvoda izradom prepoznatljivih vizuala temeljenih na željama klijenata .  Pošaljite nam upit, vrlo rado ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja.