Personalizirane majice

Majice s tiskom su idealan poklon za dragu osobu, ukoliko želite prenijeti neku poruku  majicom za svakodnevno nošenje ili reklamirati poduzeće, obrt, sponzora,  marku ili brend.  To može biti savršena majica koju će vaši prijatelji, familija ili posebna osoba u vašem životu voljeti nositi.  U mogućnosti smo dodati na majicu tisak koji želite, od imena ili neke posebne poruke. Motive je moguće pronaći na internetu, osmisliti svoj motiv, odabrati svoju fotografiju… Recite nam kako želite personalizirati svoju majicu i opišite što točno želite.  Ukoliko se radi samo o jednoj majici (1 komad), stvarno nije problem jer smo specijalizirani za manje količine.

Cijena majice s tiskom ovisi o odabranom modelu majice i motivu koji se tiska. Možete donijeti i svoju majicu na koju ćemo izvršiti tisak. Pošaljite nam upit, opišite motiv koji želite, kako bi Vam mogli poslati ponudu. Možemo otisnuti logo Vaše tvrtke, promotivni slogan, fotografiju, tekst, crtež Vaših najdražih i slično.

Imate dobre ideje za dizajn majica? Želite prenijeti jedinstvenu poruku? Napravite vlastite personalizirane majice za sebe, kao rođendanski poklon, vjenčani dar ili za bilo kakvu posebnu prigodu! Takvi pokloni su uvijek zanimljivi jer primatelj vidi da je poklon napravljen posebno samo za njih.  To su lijepi i jedinstveni pokloni za članove obitelji ili prijatelje.

Došli ste na pravo mjesto. Mi tiskamo za Vas!